Hasselback kartofler med rosmarin
Nem og lækker tilbehør til aftensmaden
Giver: 12 kartofler
Kcal: 66 kcal pr. kartoffel
Ingredienser:
Kartofler
12 små/mellem kartofler, vasket og skrællet
Glaze
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 spsk frisk rosmarin, hakket
1 tsk citronsaft
0,5 tsk spidskummen
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Forvarm oven til 200 grader varmluftovn.
Skær skiver ned igennem kartoflerne, så de næsten er skåret helt igennem. Placer dem herefter på en bageplade med bagepapir.
I en skål mikses ingredienserne til glazen sammen.
Smør alle kartoflerne med glazen.
Bag kartoflerne i ca. en time og tag dem ud, når de er bløde inden i.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!