Cremet spagetti med soltørrede tomater, mascarpone og spinat
Her er endnu en skøn pastaret, som jeg virkelig elsker!
Giver: 2 portioner
Kcal: 495 kcal pr. portion
Ingredienser:
160 g fuldkornsspagetti
80 g soltørrede tomater i olie
1/2 rødløg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
50 g frisk spinat
1/2 håndfuld basilikumblade
125 g mascarpone
2 spsk limesaft
Lidt olivenolie til stegning
Salt og peber
Evt. en smule pastavand
Finthakket persille til toppen
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande, og svits løg og hvidløg i et par minutter.
Tilføj de soltørrede tomater og svits dem med i et minuts tid.
Tilsæt basilikumblade og mascarpone og rør det hele godt sammen. Skru ned for blusset og lad saucen simre.
Kog i mellemtiden spagettien. Gem lidt pastavand til saucen.
Tilføj spinaten til saucen og lad den falde sammen. Smag saucen til med salt, peber og limesaft.
Vend pastaen i saucen. Tilføj evt. lidt af spagettivandet for at lave saucen mere flydende.
Server med finthakket persille på toppen.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv andre Pastaretter her