Koldhævede Hørfrø Boller
De her boller er nemme at lave. Derudover gør havreklid og hørfrø at bollerne bliver dejlig mættende.
Giver: 12 stk
Kcal: 270 kcal pr. stk
Ingredienser:
600-700 g hvedemel
50 g havreklid
100 g hørfrø
650 g vand
10 g gær
10 g salt
10 g honning
Fremgangsmåde:
Først blandes gær og lunkent vand sammen.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen (gerne på en røremaskine). Dejen skal være glat og fast.
Koldhæv dejen i 12-24 timer.
Vend dejen ud på et meldækket bord, drys med mel og del dejen ud i 12 boller. Undgå at strække for meget i dejen undervejs.
Kom bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 10 minutter.
Bag i ovnen ved 250°C varmluft, til de er færdige. Det tager ca. 15 minutter.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Se flere frokostforslag her: