Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Fladbrød

Fladbrød


Nemme fladbrød som tilbehør til aftenens måltid

 


Giver: 8 portion

Kcal pr. portion: 215 kcal

Tip:

Du kan også bruge koriander eller en anden frisk krydderurt i stedet for basilikum

Ingredienser:

  • 15g gær

  • 3 dl lunkent vand

  • 1 tsk salt

  • 450 g hvedemel

  • 2 spsk flydende margarine

  • 2 fed hvidløg

  • Hakket basilikum


Fremgangsmåde:

  1. Rør gæren sammen med det lunkne vand. Tilsæt derefter salt og melet lidt efter lidt.

  2. Ælt dejen sammen. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve i 1 time.

  3. Imens blandes det flydende margarine sammen med presset hvidløg og hakket basilikum.

  4. Del dejen ud i 8 “boller”. Rul hver bolle ud til et fladbrød.

  5. Bag fladbrødet på en tør pande i ca. 2 min på hver side.

  6. Hvidløg- og basilikumssmørret pensles på fladbrødet på begge sider, lige før brødet tages af panden



Velkommen til

Velkommen til mit sunde madunivers.

For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

God fornøjelse!  

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

Glad_og_sund.dk