Fladbrød
Nemme fladbrød som tilbehør til aftenens måltid
Giver: 8 portion
Kcal pr. portion: 215 kcal
Tip:
Du kan også bruge koriander eller en anden frisk krydderurt i stedet for basilikum
Ingredienser:
15g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
450 g hvedemel
2 spsk flydende margarine
2 fed hvidløg
Hakket basilikum
Fremgangsmåde:
Rør gæren sammen med det lunkne vand. Tilsæt derefter salt og melet lidt efter lidt.
Ælt dejen sammen. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve i 1 time.
Imens blandes det flydende margarine sammen med presset hvidløg og hakket basilikum.
Del dejen ud i 8 “boller”. Rul hver bolle ud til et fladbrød.
Bag fladbrødet på en tør pande i ca. 2 min på hver side.
Hvidløg- og basilikumssmørret pensles på fladbrødet på begge sider, lige før brødet tages af panden
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!