Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Fyldt Spidskål med Oksekød

Fyldt spidskål med oksekød


Nem måde at kombinere grøntsager ind i aftensmaden på. Derudover smager det skønt og er dejlig kalorielet!  



Giver: 4 portion

Kcal pr. portion: 335 kcal

Ingredienser:

  • 2 spidskål

  • 400 g hakket oksekød (4-7%)

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 løg, finthakket

  • 1 fed presset hvidløg

  • 3 tsk tørret oregano

  • 150 g fuldkornsbulgur

  • 30 g revet ost (13%)

  • Salt og peber 


    Fremgangsmåde:

    1. Fjern de yderste blade fra spidskålene. Halver spidkålene på langs. Tag det midterste af kålen ud, så det former en  skål. 

    2. Hak det spidskål du har taget ud, så du kan bruge det til fyld.
    3. Læg de 4 halve spidkål på en bageplade med skærefladen opad. Skær evt. et lille flig af bunden, så de kan stå lige
    4. Brun oksekødet sammen med det hakkede løg i en dyb pande.
    5. Tilsæt hakket spidskål, hvidløg, flåede tomater og krydderier og lad det koge i ca. 5min.
    6. Tilsæt kogt fuldkornsbulgur og varm det hele godt igennem. Smag det til med salt og peber.
    7. Fordel fyldet i de 4 halve spidskål og drys med revet ost.
    8. Sæt bagepladen i ovnen og bag spidskålene i ca 30 minutter ved 200 grader alm. ovn. 



    Velkommen til

    Velkommen til mit sunde madunivers.

    For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

    Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

    God fornøjelse!  

    FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

    Glad_og_sund.dk