Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Indisk Kylling i Karry

Indisk kylling i karry


Nem aftensmad på kun 30 min! 


Giver: 4 portioner

Én portion indeholder 311 kcal


Tip:

Hvis du serverer med fuldkornsris, kan du tage 60 g (ukogt) for yderligere 209 kcal.


Hvis du vil spare på kalorierne, kan du i stedet servere med blomkålsris, hvor du kan tage 125 g til 55 kcal.


Ingredienser:

  • 2 tsk olivenolie

  • 4 kyllingebryster

  • 1/2 tsk salt

  • 1 rødløg

  • 2 fed hvidløg, presset

  • 2 tsk ingefær, finthakket

  • 1 spsk karry

  • 1 tsk spidskummen

  • 1 tsk gurkemeje

  • 1 tsk stødt koriander

  • 1/4 tsk cayennepeber

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 250 ml neutral yoghurt

  • Evt. friske koriander til servering.


Fremgangsmåde:

  1. Put 1 tsk olivenolie på en varm pande. Tilføj kyllingestykkerne og steg dem igennem i ca. 6-7min. Fjern dem derefter fra panden.

  2. Tilføj den anden tsk olie til panden og tilføj løg og steg til de bliver bløde. Tilføj hvidløg og ingefær og steg i ca. 2 min.

  3. Tilføj karry, spidskummen, gurkemeje, stødt koriander og cayennepeber til panden og rør godt rundt i ca. 30 sekunder før du tilføjer hakkede tomater og yoghurt.

  4. Lad det hele varme godt igennem i ca. 10min imens du rører rundt undervejs.

  5. Tilføj kyllingestykkerne og rør hele retten godt rundt.

Velkommen til

Velkommen til mit sunde madunivers.

For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

God fornøjelse!  

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

Glad_og_sund.dk