Paneret kylling med parmesan
Den lækreste kylling med en sprød panering
Giver: 8 stykker
Kcal: 184 kcal pr. stk
Ingredienser:
4 stk kyllingebryster
110 g panko rasp
50 g friskrevet parmesan
1 tsk salt
1 tsk peber
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
50 g mayonnaise let
15 cherrytomater, skåret i halve
1 mozzarellakugle, skåret i tynde skiver
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Skær kyllingefileterne over vandret, så den deles i to tynde stykker.
Dæk stykkerne med husholdningsfilm og bank dem flade med en kødhammer eller kagerulle.
I en stor skål blandes panko, parmesan, salt, peber, hvidløgspulver og paprika.
Smør kyllingestykkerne med mayo på begge sider og vend dem i skålen med pankoblandingen.
Put derefter stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tilføj mozzarellaskiverne og tomaterne på kyllingestykkerne.
Bag i ca. 25 min til overfladerne er gyldne og sprøde.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv retter med kylling her: