Bagt kylling med rosmarin og timian
Den lækreste juleopskrift som jeg vender tilbage til hvert år
Giver: 4 portioner
Kcal: 278 kcal pr. portion
Ingredienser:
160 g friske tranebær
60 g brun farin
3 hvidvinseddike
4 kyllingebryster
6 fed hvidløg, presset
Salt og peber
2 spsk frisk rosmarin, hakket
1 tsk paprika
2 spsk olivenolie
Saften fra 1 citron
1 rødløg, hakket
30 ml vand
Mere frisk rosmarin til pynt
Fremgangsmåde:
I en lille skrål kombineres tranebær, brun farin og hvidvinseddike. Stil skålen til side.
I en stor skål tilsættes hvidløg, salt, peber, paprika og rosmarin. Rør sammen. Tilsæt herefter olivenolie og citronsaft og rør rundt igen.
Tilsæt derefter rødløg og kyllingebrysterne og lad det marinere i 15 min.
Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn.
Opvarm lidt olie på en pande og steg kyllingebrysterne i et par minutter på hver side.
Placer herefter kyllingen i et ovnfast fad. Hæld resten af marinaden og indholdet fra skålen med tranebærrene over kyllingen. Tilsæt også 30 ml vand.
Bag i ovnen i ca. 20 min.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!