Kyllingenuggets med hjemmelavet citronaioli
Mmm, kyllingenuggets er altså en af mine favorit måder at få kylling på. Og så med en hjemmelavet frisk citronaioli
Giver: 2 portioner nuggets
Én portion nuggets indeholder 376 kcal
1 spsk aioli (14 g) indeholder 65 kcal
Ingredienser:
Kyllingenuggets
2 Kyllingebryster
2 dl skummetmælk
2 fed hvidløg
2 tsk. paprika
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. Cayennepeber
3 spsk mel til panering
Æg til panering
Ca 35 g pankorasp
Hjemmelavet aioli
70 g letmayonnaise
1 fed hvidløg, presset
0,5-1 økocitron, saften herfra
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kyllingenuggets
Skummetmælk, krydderier og presset hvidløg blandes, hvorefter kyllingen lægges i. Derefter stilles det på køl i minimum en halv time.
Herefter paneres kyllingen, først i mel, herefter æg og til sidst pankorasp.
Læg kyllingestykkerne på en bageplade og bag ved 200 grader varmluftovn i ca. 20 min.
Hjemmelavet aioli
Bland mayonnaise sammen med de andre ingredienser og smag til. Lad den gerne trække lidt inden den serveres.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv retter med kylling her: