Kylling i rød karry
Super lækker aftensmadside.
Giver: 4 portioner
Kcal pr. portion: 250 kcal
Tip:
Hvis du serverer med fuldkornsris, kan du tage 60 g (ukogt) for yderligere 209 kcal.
Hvis du vil spare på kalorierne, kan du i stedet servere med blomkålsris, hvor du kan tage
125 g til 55 kcal.
Ingredienser:
500 g kylling
2 spsk flydende margarine
Salt og peber
2 fed hvidløg, presset
2 tsk flydende ingefær (evt frisk ingefær)
2 spsk rød karrypasta
1 dåse light kokosmælk
1 rød peberfrugt, hakket
75 g frisk spinat
Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i små tern og krydr med salt og peber.
Varm margarinen op på en varm pande. Steg hvidløg og ingefær indtil løgene er bløde.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 min.
Tilsæt kyllingen og steg det, til det har fået farve på alle sider.
Tilsæt peberfrugten og spinat, og steg indtil spinaten falder sammen.
Tilsæt kokosmælk og lad hele retten simre i ca. 5 min.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!