Kylling med appelsin og asparges
Nem ret som kun tager 30 min at bikse sammen
Giver: 2 portioner
Én portion indeholder 250 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Tip:
Hvis du serverer med fuldkornsris, kan du tage 60 g (ukogt) for yderligere 209 kcal.
Hvis du vil spare på kalorierne, kan du i stedet servere med blomkålsris, hvor du kan tage 125 g til 55 kcal.
Ingredienser:
2 kyllinge bryster, skåret i små stykker
2 tsk olivenolie
250 g asparges, skåret i små stykker
0,5 løg, skåret i tynde skiver
2 fed hvidløg, presset
60 ml kyllinge boullion
Juicen fra en appelsin
1 spsk honning
1 spsk majsstivelse
Salt og peber
Fremgangsmåde:
På en pande opvarmes 1 tsk olivenolie. Tilføj kyllingestykkerne og krydr med salt og peber. Steg dem færdig i ca 5-6min. Når kyllingen er færdig, sættes den til side på en tallerken.
Skru ned for varmen på panden og tilføj den anden tsk olie.
Tilføj asparges, løg og hvidløg og steg i ca 4-5 min.
I en skål tilføjes kyllingeboullion, appelsinjuice, honning og majsstivelse og røres godt sammen.
Hæld det på panden sammen med grøntsagerne. Krydr med salt og peber og få det til at koge lidt op i ca. 1 min. Husk at røre godt rundt imens indtil sovsen bliver lidt tyk.
Tilføj kyllingestykkerne til retten og rør det godt rundt en sidste gang.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv retter med kylling her: