Perlebygsalat med basilikum
Her kommer opskriften på en super nem og frisk perlebygsalat med tomat og basilikum
Giver: 4 portioner
Kcal: 224 kcal pr. portion
Ingredienser:
200 g perlebyg
250 g cherrytomater, halveret
1 stk rødløg, hakket
1 stor håndfuld frisk basilikum
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl og kog perlebyg efter pakkens anvisninger. Lad dem køle af eller skyl dem under koldt vand bagefter
Bland olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber i en lille skål.
I en stor skål tilføjes perlebyg, rødløg, tomater og basilikum.
Hæld dressingen ud over salaten.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv andre salater her: