Blomkålssalat med tomat og persille
Her kommer opskriften på en rigtig nem og frisk salat som kan bruges som tilbehør til aftensmaden
Giver: 4 portioner
Kcal: 171 kcal pr. portion
Ingredienser:
300 g blomkålsris
300 g cherrytomater
30 g pinjekerner
1 stor håndfuld persille
1 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
1 spsk. citron
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Rist pinjekernerne på en tør, varm pande til de er blevet gyldne. Lad dem derefter afkøle.
Jeg bruger blomkål som allerede er revet, men ellers kan du selv rive et blomkålshoved på et rivejern.
Skær cherrytomaterne i halve og hak persillen groft.
Rør en dressing af olie, honning, citron, salt og peber.
Vend alle ingredienserne sammen og fordel de ristede pinjekerner over.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!