Broccolifad med kylling
Denne ret er virkelig nem at lave - og så smager den skønt!
Giver: 2 portioner
Kcal: 360 kcal pr. portion
Tip:
Hvis du serverer med fuldkornsris, kan du tage 60 g (ukogt) for yderligere 209 kcal.
Hvis du vil spare på kalorierne, kan du i stedet servere med blomkålsris, hvor du kan tage 125 g til 55 kcal.
Du kan også serverer med fuldkornspasta. Der kan du f.eks tage 65 g (ukogt) til 215 kcal.
Ingredienser:
2 kyllingebryster
1 broccoli
1 æg
2 dl madlavningsfløde (4%)
1 dl creme fraiche (5%)
1 tsk urteboullion
2 tsk sambal oelek
salt og peber
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skær broccolien små buketter (brug også gerne stokken). Kog broccolien i et par minutter.
Skær kyllingen i stykker og steg det på panden i lidt olie. Krydr med salt og peber. Den skal tage farve på begge sider, men ikke gennemsteges.
I en skål piskes æg, madlavningsfløde, creme fraiche, smuldret bouillon, sambal oelek og salt sammen.
Dræn broccolien og læg det i et ovnfast fad. Læg kyllingen ovenpå og hæld flødemassen over.
Bag i ovnen i ca. 25 minutter.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Broccoli med hvidløg, chili & citron
Eller se andet tilbehør her: