Blomkålsdeller
Nemme blomkålsdeller med frisk persille
Giver: 16 stk
Kcal: 54 kcal pr. stk
Tip:
Du kan både bruge friske blomkålsris eller dem fra frost
Ingredienser:
225 g blomkålsris
3 fed hvidløg, presset
2 håndfuld frisk persille, hakket
45 g revet mozzarella (13%)
2 æg
½ dl skummetmælk
65 g finvalsede havregryn
Salt & peber
2 spsk olivenolie til at stege i
Fremgangsmåde:
I en stor skål blandes alle ingredienserne (på nær olivenolie).
Lad det stå i skålen og trække i ca. 15 min.
Varm olivenolie op på en pande. Form små deller og steg dem på panden. Brug først høj varme, så ydersiden bliver sprød og brug derefter lavere varme, indtil de er færdigstegt.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!