Teriyaki kylling og blomkål
Giver: 2 portioner
Én portion indeholder 425 kcal
Ingredienser:
1 lille blomkålshoved, i små buketter
2 kyllingebryster, skåret i små stykker
2 fed hvidløg, presset
1 tsk ingefær
1 spsk flydende margarine
Teriyaki sovs
Fremgangsmåde:
Hvis retten serveres med ris, koges de efter anvisning på pakken. Forbered alle grøntsagerne imens.
I en skål piskes soya, sirup, eddike, 1/2 tsk olivenolie og majsstivelse sammen. Stil til side.
Opvarm en dyb pande og tilføj 1/2 spsk flydende margarine. Tilføj blomkål og varm i 5 min. Derefter hældes det i en skål og sættes til side.
Tilføj 1/2 spsk flydende margarine til panden igen og tilføj herefter kylling, hvidløg og ingefær. Steg i 7 min imens du rører rundt.
Hæld teriyakisaucen over kyllingen og steg i ca 1 min til saucen bliver lidt tyk.
Tilføj blomkål og varm igennem i 1 min imens hele retten røres sammen.
Tag panden af varmen. Drys med forårsløg og sesamfrø.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv retter med kylling her: