Wok med kylling og nudler
Hurtig og lækker aftensmad til de travle aftener. Retten indeholder godt med grøntsager - og så smager den samtidig bare super godt
Giver: 4 portioner
Kcal: 495 kcal pr. portion
Ingredienser:
450 g frossen wokmix
6 dl vand
1 dåse kokosmælk light
250 g fuldkornsnudler
1 spsk rød karrypasta
450 g kyllingefilet
3 spsk soya
4 spsk sød chilisovs
Salt og peber
2 tsk olivenolie
Fremgangsmåde:
Kom 1 tsk. olivenolie i en wok og varm den op. Tilføj grøntsagerne og steg dem i ca. 4 min.
Tilsæt vand, kokosmælk, nudler og karrypasta. Rør det hele godt sammen og kog det hele op. Lad det simre i ca. 10 min. Husk at røre rundt undervejs.
Imens det simrer, skæres kyllingen ud i små stykker og steges på en anden pande med 1 tsk. olivenolie. Når det er gennemstegt, tages det af panden.
Vend kylling, soya og chilisovs sammen med grøntsagerne og nudlerne. Smag til med salt og peber.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv retter med kylling her: