Blomkålskarry
Kødfri dag? Så prøv denne lækre blomkålskarry.
Giver: 4 portioner
Én portion indeholder 337 kcal
Tip:
Hvis du serverer med fuldkornsris, kan du tage 60 g (ukogt) for yderligere 209 kcal.
Hvis du vil spare på kalorierne, kan du i stedet servere med blomkålsris, hvor du kan tage 125 g til 55 kcal.
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
3 cm frisk ingefær
2 spsk. olivenolie
½ spsk. rød karrypasta
1 spsk. karry
2 spsk. garam masala
1 bundt frisk koriander
1 dåse kokosmælk light
2 dl græsk inspireret yoghurt 0 %
140 g tomatpuré
2 limefrugter
1 blomkål
Salt og peber
1 dåse kikærter
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Skyl blomkål og del den i små buketter. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend blomkålen med halvdelen af olien og salt.
Skyl kikærter, og tør dem i et rent viskestykke. Fordel dem på en anden bageplade med bagepapir. Vend kikærterne i resten af olien og garam masala. Sæt begge bageplader i ovnen i ca. 25 minutter, til blomkålen er gylden.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Teriyaki kylling
og blomkål
Eller se andet tilbehør her: