Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Cremet Pasta med Spidskål

Cremet pasta med spidskål


Mangler du en skøn pastaret til aftensmaden? Så prøv denne! Den er lækker og så mætter den godt pga. den store volumen fra spidskålen.


Portioner: 2

Kcal pr. portion: 500


Ingredienser:

  • 3 skiver serranoskinke
  • 2 tsk. flydende margarine
  • 0,5 spidskål
  • 1 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 dl vand
  • 2 dl madlavningsfløde (8%)
  • 20 g grøn pesto
  • Saft fra 1 citron
  • 3/4 grøntsagsbouillonterning
  • Salt og peber
  • 150 g pasta (ukogt)


Fremgangsmåde:

  1. Skær skinken i mindre stykker og steg det i 1 tsk flydende margarine. Læg det herefter til side på et stykke køkkenrulle.
  2. Skyl spidskål og forårsløg og snit begge fint.
  3. Pil hvidløg og snit det fint.
  4. Steg grøntsagerne i 1 tsk flydende magarine i et par minutter.
  5. Tilsæt vand, fløde, pesto, citron og bouillonterning. Bring det hele i kog og smag til med salt og peber. Pas dog på med salten, da serranoskinke også indeholder salt.
  6. Tilsæt pasta og lad det koge i ca. 15 minutter. Rør godt rundt undervejs. 
  7. Smag til sidst til med salt og pever igen. Drys retten med det stegte serranoskinke og servér. 


Velkommen til

Velkommen til mit sunde madunivers.

For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

God fornøjelse!  

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

Glad_og_sund.dk

Måske du kan lide:

Cremet spagetti med mascarpone & spinat

Eller se andre pastaretter her: