Frisk Perlebygsalat
Står du og mangler en god madpakke ide? Så prøv evt. denne friske perlebygssalat som nemt kan bikses sammen
Giver: 2 portioner
Kcal: 418 kcal pr. portion
Ingredienser:
Salaten
100 g perlebyg (ukogt)
1 stk. agurk
1 stk. rødløg
200 g cherrytomater
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk mynte
100 g salattern (5 %)
Dressingen
2 spsk. olivenolie
1 stk. lime, saften heraf
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog perlebyg efter anvisning på pakken.
Snit agurken i tern og skær tomaterne i mindre stykker. Hak rødløg og krydderurterne fint. Kom det i en skål.
Bland ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål.
Når perlespelt er kogt, skylles det med koldt vand, så det bliver koldt. Hæld det i salaten.
Hæld dressingen over salaten og rør det godt rundt.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!