Græskarsuppe
Min favorit suppe er helt klart græskarsuppe og hver efterår glæder jeg mig til at lave det.
Giver: 4 portioner
Én portion indeholder 218 kcal
Ingredienser:
1/2 Hokkaido græskar (1 helt hvis det er lille). Jeg bruger også skrællen.
2 æbler
4 gulerødder
1 løg
3-4 fed hvidløg
1 dl madlavningsfløde (4%)
3 skiver bacon
Vand
Æbleeddike
Salt og peber
Paprika
Chili
Timian
Topping ideer
Fremgangsmåde:
Kog det hele (også baconen), undtagen fløden. Når det koges, skal alt i gryden være dækket af vand.
Når der kommer skum på vandet, skal det skummes af. Koges ca. 45 min.
Tag bacon op af gryden og blend herefter resten af suppen til en ensartet masse.
Smag til med krydderier og eddiken.
Til sidst tilsættes fløden. Det er vigtigt, at suppen ikke koger, når fløden er kommet i, for ellers skiller den.
Steg evt. den bacon du tog op af gryden og tilføj som topping.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Broccoli med hvidløg, chili & citron