Kylling i karry
Nem aftensmad? Ja tak! Dette er opskriften på en simpel kylling i karry, som smager skønt!
…og så kan den laves på kun en halv time
Giver: 4 portioner
Kcal: 375 kcal pr. portion
Hvis du serverer med fuldkornsris, kan du tage 60 g (ukogt) for yderligere 209 kcal.
Hvis du vil spare på kalorierne, kan du i stedet servere med blomkålsris, hvor du kan tage 125 g til 55 kcal.
Ingredienser:
4 kyllingebryster, skåret i stykker
2 løg, hakket
4 fed hvidløg, finthakket
2 cm frisk ingefær, skrællet og hakket
1 spsk olivenolie
2 spsk gul karry pulver
1 tsk gurkemeje
1 dåse kokosmælk light
1 spsk agavesirup
Salt og peber
4 spsk koldt vand
1 spsk majsstivelse
Fremgangsmåde:
Opvarm olien på en stor pande og tilføj derefter løg, hvidløg og ingefær. Varm et par minutter.
Tilføj karry og gurkemeje og varm i 30 sekunder imens du røre rundt.
Tilføj kokosmælk, sirup og salt og rør rundt indtil det koger.
Tilføj kyllingestykkerne og rør rundt. Derefter skrues varmen lidt ned og retten skal simre i 15 min.
I en lille skål piskes koldt vand sammen med majsstivelsen. Hæld det over resten af retten. Rør rundt indtil saucen er blevet tykkere.
Smag til med salt og peber.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv retter med kylling her: