Brunchbrød
Disse brunchbrød er en lækker måde at servere morgenmad på!
Giver: 4 stk.
Én stk. indeholder 170 kcal
Ingredienser:
1 tomat
4 kugler frossen spinat
90 g skinke i tern
Salt og peber
4 miniflutes
4 æg
20 g revet mozzarella (15%)
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.
Skær tomaten i små tern.
Optø spinaten og knug al væden ud.
Bland tomat, spinat, skinke, salt og peber sammen i en skål.
Skær et låg af brødene og udhul dem.
Fordel fyldet i brødene.
Slå et æg ud over alle brødene (pas på at der ikke komme skaller med).
Stil brødene i et ildfast fad og put dem i ovnen.
Bag i ca. 10 minutter udækket. Dæk herefter med sølvpapir og bag yderligere i 20 minutter. Brødene er færdige, når æggehviden er fast.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!