Græskarsalat med grønkål og feta
Lækker efterårssalat med græskar og sprød grønkål
Giver: 2 portioner
Én portion indeholder 230 kcal
Ingredienser:
Bagt hokkaido
1/2 hokkaido græskar, skåret i tern
1/2 økologisk citron, skallen
1/2 spsk frisk timian
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Ristede græskarkerner
1/2 dl græskarkerner
1/2 tsk chiliflager
Salt
1/2 spsk olivenolie
Dressing
1/2 spsk olivenolie
1/2 tsk honning
1/2 citron, saften
1/2 spsk ingefær
1/2 tsk Dijonsennep
Salt og peber
Salaten
60 g babygrønkål
1 håndfuld frisk mynte
50 g Cheasy salattern
Fremgangsmåde:
Bagt hokkaido
Vend græskarternene med olivenolie, citronskal, timian, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 25 minutter.
Ristede græskarkerner
Kom græskarkernerne på en tør pande og rist. Vend derefter kernerne med salt, olivenolie og chiliflager.
Dressing
Vend alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
Salaten
Vend grønkål med dressing og anret på et fad med græskar, ristede græskarkerner, salattern og frisk mynte.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Eller prøv andre salater her: