Glad & Sund

- sunde, nemme og kalorielette opskrifter

Græskarsalat med Grønkål

& Salattern

Græskarsalat med grønkål og feta


Lækker efterårssalat med græskar og sprød grønkål


Giver: 2 portioner

Én portion indeholder 230 kcal


Ingredienser:

Bagt hokkaido

  • 1/2 hokkaido græskar, skåret i tern

  • 1/2 økologisk citron, skallen

  • 1/2 spsk frisk timian

  • 1 spsk olivenolie

  • Salt og peber

Ristede græskarkerner

  • 1/2 dl græskarkerner

  • 1/2 tsk chiliflager

  • Salt

  • 1/2 spsk olivenolie

Dressing

  • 1/2 spsk olivenolie

  • 1/2 tsk honning

  • 1/2 citron, saften

  • 1/2 spsk ingefær

  • 1/2 tsk Dijonsennep

  • Salt og peber

Salaten

  • 60 g babygrønkål

  • 1 håndfuld frisk mynte

  • 50 g Cheasy salattern


Fremgangsmåde:

Bagt hokkaido

  • Vend græskarternene med olivenolie, citronskal, timian, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 25 minutter.


Ristede græskarkerner

  • Kom græskarkernerne på en tør pande og rist. Vend derefter kernerne med salt, olivenolie og chiliflager.

Dressing

  • Vend alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Salaten

  • Vend grønkål med dressing og anret på et fad med græskar, ristede græskarkerner, salattern og frisk mynte.

Velkommen til

Velkommen til mit sunde madunivers.

For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert. 

Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.

God fornøjelse!  

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM:

Glad_og_sund.dk