Kyllingesalat med avokado
Denne kyllingesalat er blevet en af mine favoritopskrifter til madpakke/frokost. Den er nem at bikse sammen og smager skønt. Jeg bruger den i en sandwichbolle, men den kan også sagtens bruges på rugbrød eller i en wrap
Giver: 4 portioner
Én portion indeholder 215 kcal
Ingredienser:
2 kyllingebryster
1 rødløg, finthakket
2 spsk hakket persille
100 g græsk yoghurt (10%)
1 spsk Dijon sennep
Saften fra 1 lime
Salt og peber
1,5 avokado
Fremgangsmåde:
Kog kyllingen i letsaltet vand i 30 min. Når det er færdig bruges 2 gafler til at rive det fra hinanden så det bliver til “pulled chicken”.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Broccoli med hvidløg, chili & citron