Suppe med blomkål og rød peber
Lækker vintersuppe til de grå dage. Den smager skønt, og så er den proppet med grøntsager
Giver: 2 portioner
Kcal: 250 kcal pr. portion
Tip:
Som tilbehør kan der evt. bruges:
Ingredienser:
1 blomkål, vasket og skåret i stykker
3 røde peberfrugter, skåret i halve
2 spsk olivenolie
Salt og peber
1 rødløg, hakket
2 fed hvidløg, presset
1 tsk tørret timian
1 tsk paprika
7 dl grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn.
Put blomkålsstykkerne og de halve peberfrugter på en bageplade med pagepapir. Tilføj 1 spsk olivenolie til grøntsagerne. Tilføj også salt og peber.
Bag i 25 min.
Når grøntsagerne næsten er færdige i ovnen, opvarmes 1 spsk olivenolie i en stor gryde.
Tilføj det hakkede løg, hakkede hvidløg, timian og paprika og steg, indtil løgene er brunede.
Tilføj de bagte grøntsager og grøntsagsbouillonen til gryden. Rør godt rundt
Kog i ca 15 min.
Put det hele i en blender og blend indtil du har en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!
Måske du kan lide:
Broccoli med hvidløg, chili & citron