Pastasalat med karry
Dejlig mættende pastasalat med frisk hjemmelavet karrydressing - bliver det bedre?
Giver: 4 portioner
Kcal pr. portion: 500 kcal
Ingredienser:
Pastasalaten:
250g fuldkornspasta penne
60g serranoskinke
2 stk. kyllingebryst
70g edamamebønner uden bælg
1 rødløg
30g frisk spinat
200g cherrytomater
1 rød peberfrugt
1 håndfuld frisk persille
20g ristede pinjekerner
Karrydressing:
350 g Cheasy fraiche 5%
1 spsk mayonnaise let
1 fed hvidløg
2 tsk. sukker
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. mild karry
2 tsk. salt
Peber
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft og læg serranoskinken på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg det indtil det er sprødt og læg det derefter til side på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Skær kyllingebrysterne ud til små stykker og steg det på panden med lidt salt og peber, indtil det er færdigstegt.
Skær løget i små tern.
Hak persille og spinat groft.
Hvis der anvendes frosne edamamebønner, skal de overhældes med lidt kogende vand.
Skær peberfrugten ud i mindre tern.
Rist pinjekernerne i lidt olie/margarine på en pande, indtil de er gyldne.
Bland ingredienserne til dressingen sammen.
Nu er alle ingredienserne til retten klar til at blive blandet sammen i en stor skål og serveret.
Velkommen til
Velkommen til mit sunde madunivers.
For mig må sund mad gerne være nemt, faverigt og lækkert.
Jeg håber, at du bliver glad for, hvad du finder blandt mine opskrifter.
God fornøjelse!